KARAMAN / AYRANCI - Ayrancı Ortaokulu

Okulumuz İlk eTwinning Projesine Başlıyor

TheVocotion Project Hakkında

Okulumuz ilk eTwinning projesine başlıyor.

Bu proje; dil öğretiminde kelimenin önemini vurgulamakta ve bunu en kalıcı hale getirmeyi amaçlamaktadır.Proje ismimiz, kelime(vocabulary)  ve hareket(action)  kelimelerinin İngilizce karşılıklarının bileşiminden oluşmaktadır.
Her ayın başında kararlaştırılan kelimelerin öğretimi; şarkı, drama, oyun gibi hareketli etkinliklerle sağlanacak ve ay sonunda bu kelimelerden plana uygun bir ürün hazırlanıp sunulacaktır.

HEDEFLER

Kelime dil öğreniminde en önemli unsurdur.Bu projemiz ile; öğrencilerin dili günlük hayatta daha iyi kullanabilmelerini ve kelime öğreniminde kalıcılığı amaçlıyoruz. Öğrencilerin ay sonunda ortaya koyacakları ürün ile yaparak yaşayarak öğrenme ortamı sağlanacaktır. Ayrıca; bu proje, kelime öğrenimini en eğlenceli hale getirerek dil öğrenme sürecini kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Proje yürütücümüz Merve ALDEMİR'e, öğrencilerine ve proje ortaklarına başarılar dileriz.

Yayın: 30.09.2020 - Güncelleme: 30.09.2020 11:28 - Görüntülenme: 381