KARAMAN / AYRANCI - Ayrancı Ortaokulu

Mrt

İlçemizde  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı, Ayrancı Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda  gerçekleştirildi.  Programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Alptekin ÜNLÜ ,İlçe protokolü, yönetici, öğretmen, öğrencilerimiz ve Ayrancı halkı katıldı. Çanakkale Zaferimizin 109. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve İstiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Başta çok değerli kadın öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında ilçe kaymakamımız Sayın Alptekin ÜNLÜ ve ilçe protokolünün de katılımıyla okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, 13/10/2023 Cuma günü saat 10:00 da Ayrancı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Toplantıda eğitim öğretim süreçleri ve öğrenci davranışları konuları üzerinde duruldu. Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim ve denetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

AFAD tarafından düzenlenen Afet farkındalık eğitimi için, okulumuzda Deprem Simülasyonu gerçekleştirildi. Deprem Anına hazır olmak için eğlenceli ve eğitici  etkinlikler ile deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler uzman ekiplerce uygulamalı olarak öğrencilerimize anlatıldı.

Haz

MEZUNİYET TÖRENİ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan 8. sınıf öğrencilerimiz için Ayrancı Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda mezuniyet töreni düzenledik. Kep atma töreninin ardından hem öğrencilerimiz hem veli ve öğretmenlerimiz doyasıya eğlendiler. Bütün bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar. Mezun öğrencilerimize gelecek hayatlarında başarı sağlık ve mutluluk diler; emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

23-26 Mayıs 2023 tarihlerinde Okul Sporları kapsamında Giresun'da düzenlenen "Küçükler Badminton Türkiye Birinciliği" müsabaklarında  erkek takımımız Türkiye beşincisi olmuştur.  Beden Eğitimi öğretmenimiz Refik DEMİRBOLAT' ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Eroğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Namık ÖZÇELİK'in katılımı ile Ayrancı İlçe Halk Kütüphanesinde 8. sınıf öğrencilerimizle LGS öncesi moral ve motivasyon etkinliği gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı ilçe Kaymakamımız Sayın Fatih EROĞLU'na teşekkür ederiz.

May

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı eğitim ortamlarında yetiştirilmesi, öğrenci ve öğretmenler ile okul paydaşlarında koruyucu, önleyici ve acil müdahale gerektiren kazalar ve ani hastalık durumunda, tıbbi yardım gelinceye kadar yapılabilecek ilk yardım uygulamaları hakkında farkındalık ve duyarlılık oluşturulması, trafik kazalarına dikkat amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği'nin işbirliğiyle okulumuzda eğitim verilmiştir. Ayrıca okulumuz öğrencileri ile Sara Krizinde İlk Yardım Uygulama Senaryosu uygulanmış ve ilk yardım broşürleri dağıtılmıştır.

May

Antalya'da Düzenlenen Yıldızlar Badminton Grup Maçlarında da Erkek Takımımız Namağlup Bir Şekilde Tüm Maçlarını Kazanarak Türkiye Finalina Katılamaya Hak Kazandılar.Emeği Geçen Herkese Teşekkürler.

May

Niğde ilinde gerçekleştirilen Erkek ve küçükler kız badminton grup müsabakalarında Ayrancı Ortaokulu hem kızlarda hem erkeklerde namağlu bir şekilde Grup lideri olarak Türkiye finallerinde katılmaya hak kazanmıştır.

Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Refik DEMİRBOLAT ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Irak Cephesinde 29 Nisan 1916'da Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Kut'ül Amare Savaşı’nın 107. yıl dönümü, 28 Nisan 2023 Cuma günü  saat 10.00'da okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan özel program ile  Ayrancı Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda kutlandı.

Nis

Okul Müdürü Cengizhan DUYSAK, Müdür Yardımcısı Hasan ARICILIK, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Refik DEMİRBOLAT eşliğinden okulumuz öğrencilerinden Hilal Tuana DEMİRER, Ege Kayra KARAKUYU ve Zeynep ERDURU  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Ayrancı Belediye Başkanı Sayın Yüksel BÜYÜKKARCI'yı makamında ziyaret ettiler. Makam koltuğuna oturdular. Ziyaret bitiminde Sayın Belediye Başkanı Yüksel BÜYÜKKARCI öğrencilere hediyelerini takdim etti. Sayın Belediye Başkanına misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve ilçe protokolünün katılımıyla Ayrancı Yavuz Sultan Selim İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları gerçekleştirilmiştir. İlçe protokolünün de katılmış olduğu programda öğrencilerimizin coşkusu ve sevinci hepimizin gururu ve umudu olmuştur.